Business

TENS – Transcutane elektrische zenuwstimulatie voor pijnverlichting

Posted On
Posted By admin

Deze behandeling kan helpen bij het kalmeren van marteling op hachelijke plaatsen, waarbij marteling voor de spieren en gewrichten wordt beschouwd, voor het grootste deel als betrouwbare marteling. Degenen die verbazingwekkende, uitstekende ellende ervaren, kunnen op dezelfde manier profiteren van TENS, consequent in tensapparaat combinatie met planning of verschillende medicijnen.

Voor hulp bij nervositeit is TENS (een verkorting die let op Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) mogelijk en veilig.

Hoe is het denkbaar dat het zou kunnen werken?

TENS wordt bewaakt door elektrische opnames die worden verplaatst van de uitdrukzenuwen in de huid. De elektrische stromen die in het proces worden gebruikt, zijn hoofd en geven geen resultaten door die zijn vastgelegd.

De stromen ondersteunen zenuwstrengen in de gevoelige plekken van de huid (transcutane procedure door de huid) en verwarmen de huid. Deze kwaliteit werkt met kracht en maakt het overdraagbaar voor lagere niveaus van vreselijkheid, en stimuleert bovendien de productie van gearrangeerde stoffen die endorfines worden genoemd. Deze endorfines gaan waarschijnlijk ook als standaard martelmoordenaars.

Welke apparatuur is nodig voor TENS?

Om de huid stroom te geven, gebruiken de patiënten heldere huidfixes die de stroom snel naar een specifieke ruimte van de huid brengen. Een stroom-creatiepakket dat als de trigger wordt beschouwd, maakt de stromen en vanaf daar leiden de pleisters de stromen naar het gevoelige weefsel in het lichaam.

Deze units zijn veelzijdig en batterijgestuurd. Een patiënt kan zijn eigen hulp bij het spelen regelen met behulp van een trigger door deze aan te zetten wanneer hulp bij problemen nodig is. Patiënten huren of kopen de units voor enorm langdurig gebruik.

Een gedegen expert brengt de pleisters aan en werkt met de kracht van de receptoren en streams. Het lager kan op dezelfde manier kiezen voor een paar soorten oppervlakte- of huidmedicijnen. Via een manier van denken die iontoforese wordt genoemd, zorgt de elektrische stroom ervoor dat de fixatie in het weefsel terechtkomt voor lagere niveaus van ellende en schokkende impact.

Welke pijn wordt verlicht door TENS te gebruiken?

De techniek wordt overal omarmd door specialisten om marteling in de onderrug, gewrichtsverontrustende marteling, myofasciale marteling, blaasincontinentie en vernietiging te verminderen, precies zoals verwacht bij het overwegen van een beweging.

De manier van handelen is over het algemeen niet verstandig voor elke marteling, dus een basisgebruik is een redelijk idee.

Welke intensiteit van elektrische stimulatie is effectief?

De standaardinstellingen voor de triggers zijn een eminente overvloed, eigenlijk onder de rand van verplettering, met de hartslagbreedte of -lengte ergens in de graad van 10 en 1000 microseconden, en de knalsnelheid, of herhaling, bij 80 tot 100 inspiraties per seconde wanneer de machine op hoog staat.

De beste instelling voor elke kalmte moet na verloop van tijd worden bepaald door te experimenteren. Ongeacht de instellingen op de trigger probeert de patiënt bovendien verschillende dingen met de ruimte van de terminals.

Hoewel ze hardnekkig zijn gepland over de ruimtes die worden gefolterd, zijn ze soms ontworpen om obsessies uit te lokken of de focale zenuwen in het lichaam, en patiënten melden hulp bij problemen die even opmerkelijk of buitengewoon zeker zijn om mee te werken dan ze op de verontrustende regio.

Hoe lang duurt de pijnverlichting?

Terwijl het met elke stilte verandert, koos het loslaten van het begin van de spanning de opslag van het apparaat en blijft het doorgaan nadat het is gedood.

De standaardpatiënt gebruikt de machine gedurende de hele dag gedurende dertig minuten.

Related Post

leave a Comment